Camping Huwelijk


Er was eens ……  

Diep in de nacht een email met de vraag of een seizoensplek op onze camping mogelijk was. Omdat het hier om een langere periode ging, was een eerste kennismaking voor beide partijen wel zo aangenaam. Niet veel later stonden we met zijn allen op het veld de mogelijkheden te bespreken. Het zou voor slechts drie maanden zijn…

Zou …….

IMG 1839

Het uiteindelijke resultaat was dat ze niet alleen het hele camping seizoen bleven staan, maar ook dat op 5 juni 2015 onze camping verbouwd werd tot buitengewoon trouwlocatie van de gemeente Venray. Hoe leuk kan een balletje rollen!

Alle camping gasten waren uitgenodigd en een aantal gasten boekten zelfs speciaal voor deze gelegenheid. Bijzonder was dat iedereen mee hielp de trouwlocatie op te bouwen en te versieren. Waar een kleine camping groots in kan zijn!

IMG 1843

Zo als de camping is, zo was ook de huwelijksdag. Relaxt, eenvoudig en gezellig. Geen toeters en geen bellen, een mooie dag met leuke mensen. Nog nooit zijn er van een burger huwelijk zo veel foto’s gemaakt  als van deze. 

Trots zijn we ook dat de heer Driessen, de ambtenaar van de burgelijke stand van de gemeente Venray, onze camping en dit huwelijk uitkoos als zijn op één na laatste huwelijksvoltrekking. Mede door zijn geweldige bijdrage werd het een gedenkwaardig moment.

IMG 1842

Iedereen die bij dit moment aanwezig was, enorm bedankt. Door jullie is deze dag voor alle betrokkenen alleen maar waardevoller geworden. 

Ook danken wij de gemeente Venray voor de mede-werking waardoor dit huwelijk op deze wijze heeft kunnen plaatsvinden.